Wondan hurmaavat joululahjavinkit

Onko joulun aika pimeää, loskaista, stressaavaa ja kiireistä? Mikäli kaiken harmauden ja sateen keskellä vielä joululahjatkin aiheuttavat päänvaivaa, me haluamme auttaa! Kokosimme muutaman vinkin toimivista joululahjoista, jotka piristävät pimeyden keskellä. Mikäli lahjat läheisille on jo hankittu niin näillä lahjoilla on muuten ihanaa ilahduttaa myös itseään! 

Meikkiopastuslahjakortti

Tämä lahja on henkilölle, jolta löytyy innostusta meikkaamiseen ja haluaa oppia uusia niksejä meikkauksen maailmasta. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai jo pidemmän aikaa meikkaillut, löytyy Viljalta vinkit jokaiselle meikkaajalle. Opastukseen voi tulla yksin tai kaksin, joten tässä myös oiva mahdollisuus yhteisen laatuajan viettämiseen! Jouluun asti saat tämän lahjakortin hintaan 110€ (norm. 135€). Lahjakortin voi käyttää Tampereen tai Jyväskylän RipsiBarilla 1.1.2020-31.5.2020. 

Vilja Vuolle on toiminut meikkaajana jo vuodesta 2012 lähtien ja on erikoistunut hää- ja juhlameikkeihin. Viimeistelty ja luonnollinen lopputulos on Viljan spesiaaliteetti. Vilja myös kirjoitti Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirjan, joka on ilmestynyt syksyllä 2018.

Lahjakortti ripsien kestotaivutukseen

Tässäpä täydellinen lahja kiireiselle uranaiselle, kotiäidille tai kelle tahansa, joka ei halua päivästä toiseen käyttää aikaansa ripsien taivuttamiseen! Ripsien kestotaivutuksella saat vaivattomasti useaksi viikoksi kauniin taipuvat ripset. RipsiBarilla palveluun sisältyy myös ripsien kestovärjäys. Jouluun asti saat tämän lahjakortin hintaan 65€ (norm. 72€). Lahjakortin voi käyttää Tampereen tai Jyväskylän RipsiBarilla 1.1.2020-31.5.2020. 

Lahjakortti on helppo ja varma lahja jokaiselle.

Siveltimet

Tarpeellinen lahja henkilölle, joka tykkää ehostautua, mutta jolta puuttuu vielä laadukkaat välineet. Wondan valikoimasta löytyy laadukkaita Real Techniques -siveltimiä, joilla pääsee hyvin liikkeelle. Mikäli itse meikit ja osaaminen ovat kunnossa, voi toimivilla siveltimillä nostaa meikin vielä uudelle tasolle.

Real Techniques Bols Metals Collectionin siveltimet ovat niin kauniita, että ne sopivat myös osaksi sisustusta.

Hehkua ja lämpöä hipiälle itseruskettavalla

Haluaisitko antaa lahjaksi etelänloman, mutta budjetti tai aikataulu on rajallinen? Hyvänä vaihtoehtona toimii Vita Liberatan 10 Minute Tan -vartalonaamio, jolla saat jo 10 minuutissa hehkuvan ihon ja luonnollisen rusketuksen. Ihmiset taatusti tulevat huomaaman etelänloman hehkun kasvoilla! Mikäli elämässäsi on henkilö, joka rakastaa päivettynyttä ja hehkuvaa ihoa, tämä on täydellinen lahja juuri hänelle!

Vita Liberatan -tuotteilla saat luonnollisen kauniin rusketuksen helposti ja turvallisesti.

Joulun ihanimmat huulipunat

Huulipuna on varma lahja näyttävän huulimeikin ystävälle. Esimerkiksi Revlonin Ultra HD Matte Lipcolor -mattahuulipuna pysyy huulilla koko päivän, mutta ei kuivata huulia lainkaan. Lisäksi siinä on herkullinen tuoksu! Wondassa on monta kaunista sävyä, joista 625 Love on upea joulunpunainen.

Revlonin Ultra HD Matte Lipcolor -huulipuna on mattahuulipunien kuningatar! Intensiiviset sävyt ja taattu pysyvyys ihastuttavat jokaista lahjansaajaa!

Stressitöntä ja iloista joulun aikaa sekä ihania shoppailuhetkiä!

💕: Wonda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.