Wondan vinkit festarilookiin

Wondan vinkit festarilookiin

Kolme yötä teltassa, kolme päivää ulkona, säätilasta ei varmaa tietoa. Miten varustautua festareille, jos tavoitteena on näyttää edes vähän ihmiseltä. Wonda kokosi vinkit kestävään festilookiin.

Batiste kuivashampoo

Kuivashampoo on pahimmankin hiuspäivän pelastaja. Suihkuttele tukkaan, pöyhi sormin tai harjaa ja ihmettele upeaa lopputulosta! Kuivashampoolla pörrötetty tukka on täydellinen pohja myös lettikampauksille tai rennoille nutturoille. Batisten kuivashampoot ovat tehokkaita ja tuoksuja löytyy monenlaisia. Matkakoon kuivashampoo mahtuu helposti mukaan ja pelastaa lookin, kun tukka meinaa latistua!

Lily Lolo Mineraalimeikit

Mineraalimeikit ovat kuin suunniteltu kesään! Ne sisältävät aurinkosuojakertoimen, pysyvät iholla kauniina pitkään ja eivätkä tuki ihohuokosia, joten jos VAHINGOSSA nukahdat meikit nassussa, mineraalimeikit antavat paremmin anteeksi. En kuitenkaan suosittele ottamaan tätä tavaksi, vaan varaamaan mukaan “laiskan liinoja” eli meikinpuhdistuspyyhkeitä. Mineraalimeikkipohjassa yhdistyvät meikkivoiteen peittävyys ja puuterin helppous, joten aamulla pikainen siveltimen pyöritys kasvoilla riittää tasoittamaan ihon, eikä mukana tarvitse roudata useampia tuotteita. Voit käyttää mineraalipohjaa myös peiteaineena, lisää sitä peittävyyttä vaativille alueille useampi kerros.

Vita Liberata & Fake Bake -itseruskettavat

Loma alkaa festariviikonlopulla ja sä et oo ehtiny makoilemaan auringossa? Ei hätää, itseruskettavilla voit feikata auringon ihollesi ja näyttää kevyesti päivettyneeltä tai vaihtoehtoisesti siltä, että oot palaillu juuri kahden viikon thaimaan reissulta. Vita Liberata ja Fake Bake ovat ykköset itseruskettavissa! Tutustu esimerkiksi Vita Liberatan ihanaan 10 minute tan- vartalonaamioon tai Fake Baken suihkutettaviin itseruskettaviin! Näillä tuotteilla et saa aikaan oranssia lopputulosta, vaan kauniin, tasaisen ja omaan ihoosi soveltuvan värin. Muista kuitenkin aina aurinkosuoja, sillä itseruskettavat eivät suojaa sinua auringonsäteiltä! Suomen kesä saattaa joskus yllättää ja aurinkokin pilkistää pilvien takaa!

Muita vinkkiviitosia

  1. Mukavat kengät! Joudut seisomaan suurimman osa ajasta juuri näiden kenkien päällä, joten panosta mukavuuteen!
  2. Älä ota mukaan arvokkaita tavaroita. Festareiden tohinassa uusille megakalliille farkuille tai kameralle voi käydä kehnosti, joten ota messiin vain asioita, joiden menettäminen ei ole pahimpia juttuja. Jos kuitenkin joudut ottamaan arvotavaroita mukaan, säilytä niitä öisin makuupussisi sisällä!
  3. Muista nesteytys! Juo vettä, paaaljon vettä, niin huono olo ei pääse yllättämään.
  4. Varo reppuvarkaita! Sotke tavarasi ympäri telttaa, niin niitä on vaikeampi pölliä, kuin valmiiksi pakattua reppua.
  5. Unohda sateenvarjo ja ota mukaan sadetakki tai -viitta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.