Think Pink! Wondassa pinkkien tuotteiden alennus vielä tämän viikonlopun!

Pinkki on ihanan pirteä voimäväri, joka ei ikinä mene pois tyylistä! Tämän allekirjoittavat varmasti ainakin kaikki Blondin Kosto -elokuvan fanit: Elle Woodsin pinkit lookit ovat vailla vertaansa! Jos haluat olla Pretty In Pink, niin nyt on mahdollisuutesi haalia kokoon ihania tuotteita lukuisilta eri tuotemerkeiltä: Wondassa on nimittäin KAIKKI PINKIT TUOTTEET ALENNUKSESSA maaliskuun loppuun saakka. Tässä blogipostauksessa esitellään muutamia pinkeistä aletuotteista, mutta muista käydä kurkkaamassa loputkin tarjoustuotteet verkkokaupasta, sillä niitä on paljon! Mean Girlsissä sanotaan “On Wednesdays we wear pink”, mutta meidän mielestä pinkkiä saa käyttää joka päivä!

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge (norm. 9,90€) | ALE 7,00€

miracle sculpting sponge

Tällä meikkisienten monityökalulla loihdit kasvoillesi kauniisti varjostuksia ja korostuksia tai levität meikkipohjan. Sienessä on kuusi eri muotoista ja eri kokoista pintaa, joita käyttämällä saat korostus– tai varjostustuotteet levitettyä koko kasvojen eri osiin. Taputtele ja häivytä meikkituote iholle sienen avulla.

VINKKI! Käytä sientä kosteana heleän meikin aikaansaamiseksi.

Wet n Wild Balm Stain – sävy Stiff Pink (norm. 4,95€) | ALE 4,00€

wet n wild balm stain stiff pink

Tämä pinkkiäkin pinkimpi sävy kestää huulilla koko päivän! Balm Stain -huuliväri jättää nimensä mukaisesti huulille “tahran”, joka säilyy huulilla erittäin pitkään kuitenkaan kuivattamatta huulia. Vaikka pintaväri kuluisikin huulilta, sävy ei liiku mihinkään. Pussattavan hyvä tuote siis!

Revlon Ultra HD Lip Lacquer – sävy Pink Diamond (norm. 13,50€) | ALE 10,00€

revlon ultra HD lip lacquer pink diamond

Tämä ihana makean tuoksuinen huulikiilto on erittäin pigmenttinen ja metallinhohtoinen! Sopii erinomaisesti käytettäväksi joko yksinään tai esimerkiksi huulipunan päällä kiiltoa tuomassa. Tuotteen levityssivellin on myös ylellisen pehmeä ja levittää kiillon tasaisesti huulille.

Physicians Formula Murumuru Butter Blush – sävy Rosy Pink (norm. 14,90€) | ALE 10,00€

physicians formula butter blush rosy pink

Silkkisen pehmeä poskipuna, joka levittyy kauniisti iholle murumuruvoita sisältävän koostumuksensa ansiosta. Heleä pinkki tuo kasvoille ihanaa pirteyttä kuitenkaan tekemättä poskista liian punakoita. Ihana trooppinen tuoksu!

Real Techniques Brush Cleansing Palette (norm. 19,90€) | ALE 15,00€

Real Techniques Deep Cleansing Gel (norm. 8,90€) | ALE 5,00€

real techniques cleansing palette and deep cleansing gel

Tällä tehokaksikolla putsaat meikkisiveltimesi hohtavan puhtaiksi! Puhdistuspaletin erilaisten pintojen avulla meikkisiveltimien puhdistaminen tehostuu entisestään: tutkimusten mukaan käyttämällä tätä palettia siveltimistäsi tulee 55% puhtaampia, kuin jos puhdistaisit ne kämmentä vasten pyörittelemällä. Dermatologisesti testattu puhdistusgeeli puhdistaa siveltimet hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

VINKKI! Lue Wondan blogipostaus, jossa kerrotaan miten meikkisiveltimet tulee pestä oikeaoppisesti!

Shoppailuaikaa huokein tasarahahinnoin on maaliskuun loppuun asti, eli vielä muutaman päivän. Nyt on aika stokata pinkki tuotevalikoimasi kuntoon. Olet taatusti ansainnut sen, you fabulous thing!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.