Syitä Batiste-kuivashampoon supersuosioon + mielenkiintoisia kuivashampoo-faktoja!

Kuivashampoon suosio hiustuotemarkkinoilla on viime vuosina suorastaan räjähtänyt, mutta keksintö ei olekaan mikään uusi. Itse asiassa kuivashampoon historia ulottuu jopa 1400-luvulle saakka! Kuulemma Aasiassa on käytetty jo tuolloin savijauhetta hiuksissa, ja 1700-luvun Yhdysvalloissa tärkkelyksiä on käytetty poistamaan hajuja peruukeista tai muuttamaan peruukin sävyä. Ensimmäinen kaupalliseen myyntiin suunniteltu kuivashampoo taas saapui markkinoille 1940-luvulla. Tänäkin päivänä markkinoiden ykkösmerkki, Batiste, on taas ollut mukana meiningissä jo 1970-luvulta lähtien! Tässä blogipostauksessa esittelemme Batisten ihania tuotteita ja kerromme miksi sinunkin kannattaa vannoa tämän tuotesarjan nimeen!

Batiste – kuivashampoiden ykkönen, mutta miksi?

batiste kuivashampoo
Batiste Brilliant Blonde -kuivashampoo 200ml | 7,90€
Batiste Beautiful Brunette -kuivashampoo 200ml | 7,90€
Batiste Original -kuivashampoo 50ml | 3,90€
Batiste Tropical -kuivashampoo 50ml | 3,90
  1. Poistaa öljyisyyttäBatiste-kuivashampoiden innovatiivinen “ilman vettä”- teknologia poistavaa hiuspohjan öljyisyyttä ilman vesipesua. Käyttämällä Batisten kuivashampoota säästät aikaa ja vaivaa: voit huoletta välillä skipata hiustenpesupäivän ja pidentää hiustenpesuväliä.
  2. Luo volyymia ja tekstuuria – Jos hiustyyppisi on yhtään samanlainen kuin minun, eli suomalaisen lattea ja hento, kuivashampoo on ehdoton must-have tuote sinulle! Suihkuttamalla kuivashampoota hiusten tyveen saat hiuksiin ilmavuutta ja karheutta, jolloin niitä on huomattavasti helpompi työstää.
  3. Peittää juurikasvun – Batistelta löytyy omat kuivashampoot sekä blondeille että bruneteille! Etenkin rasvainen juurikasvu näyttää helposti maantien väriseltä, joten näillä tuotteilla saat ostettua itsellesi lisäaikaa ennen seuraavaa kampaajakäyntiä. VINKKI: Muista suihkuttaa sävytettyä tuotetta tarpeeksi etäältä (noin 30cm), jotta kuivashampoo levittyy hiuksen tyveen tasaisesti.
  4. Raikas tuoksu – Kukapa ei haluaisi ihania puhtaalta ja raikkaalta tuoksuvia hiuksia! Kaikissa Batisten kuivashampoissa on miellyttävän raikas tuoksu, joka kestää hiuksissa koko päivän. VINKKI: Kokeile ihanaa kookoksentuoksuista Batiste Tropical -kuivashampoota! Tämä tuote luo taatusti kesäfiiliksen.

Käy tsekkaamassa Wondan valikoima Batisten tuotteita täältä! Huomaa myös kätevät matkakoon kuivashampoot Original 50ml ja Tropical 50ml, jotka kulkevat vaivatta laukussa mukana. Kun kesän festarit ja mökkireissut lähestyvät taas (ahh onneksi!), niin nyt on erinomainen aika alkaa fiilistelemään keräämällä tarvittava matka-arsenaali kokoon!

Aurinkoista viikonloppua ja kesästä unelmointia toivottelee

Anni, Wonda.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.