Ripsienpidennysten puhtaanapidon ja silmänympärysihon kosteutuksen kuninkaalliset: Chrissanthie-tuotesarja

Me suomalaiset olemme keskimäärin melko hentoripsistä kansaa, joten ripsienpidennykset ovat todellakin arjen ja juhlan pelastus! Turvalliset ja kauniit ripsienpidennykset helpottavat arkea ja tuovat pilkettä silmäkulmaan. Upeat säihkysilmät eivät kuitenkaan ole ainoastaan ammattitaitoisen ripsiteknikon ansiota, vaan ripsiä ja silmänympärysihoa täytyy myös ylläpitää oikealla kotihoidolla. Tässä blogipostauksessa esittelemme sydämemme varastaneen Chrissanthie-tuotesarjan ja kerromme miksi jokaisen räpsyripsen kannattaisi ehdottomasti lisätä tämä tuotemerkki kosmetiikkavalikoimaansa!

Ripsienpidennysten puhdistaminen Chrissanthie-tuotteilla

Chrissanthie vaahto

Ripsienpidennykset kuuluu pestä päivittäin niille tarkoitetulla öljyttömällä puhdistusaineella kolmesta tärkeästä syystä: meikki- ja likapaakkujen kertymisen estäminen, tulehduksen välttäminen sekä ripsien ulkonäön ylläpitäminen. Kun ripsien tyveen pääsee kertymään meikkiä, ilman saasteita tai ihon öljyjä, tämä heikentää liimasidosta ja aiheuttaa pidennyskuidun ennenaikaisen putoamisen. Pahimmassa tapauksessa likakertymät myös altistavat silmän alueen erilaisille tulehduksille kuten blefariitille. Kun peset päivittäin ripsesi oikealla tuotteella, silmäsi pysyvät terveinä ja ripsienpidennystesi viuhkat nätisti aukinaisina!

Chrissanthie-sarjan valikoimasta löytyy ripsienpuhdistusainetta kahdella eri koostumuksella: vaahtomaisena ja geelimäisenä. Molemmat tuotteet puhdistavat ripset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, ja jättävät silmän alueelle raikkaan olon.

Chrissanthie Foam Eyelid Cleanser (25,90€) – Vaahtomaisen koostumuksensa ansiosta puhdistusaine “tunkeutuu” hyvin ripsien väleihin ja puhdistaa tehokkaasti.

Chrissanthie Eyelid Cleanser (27,90€) – Geelimäinen puhdistusaine toimii erityisen tehokkaasti silmämeikin poistamiseen. Tuote soveltuu kuitenkin mainiosti myös ihan päivittäiseen ripsien pesuun.

Matkavinkki! Jos haluat minimoida nesteiden määrän reissussa, kokeile myös Chrissanthie Eyelid Cleansing Wipes (26,90€) -puhdistusliinoja ripsienpidennyksille!

Ripsien puhdistaminen vaihe vaiheelta:

Chrissanthie geeli
  1. Kastele ripset vedellä ja levitä puhdistustuotetta ripsiin ja silmäluomiin joko sormin tai puhdistusharjalla. Älä hankaa tai hiero ripsiä voimakkaasti, vaan levitä tuotetta ripsien suuntaisesti. Puhdistaaksesi ripsien tyven tee kevyesti pientä edestakaista sivuttaista liikettä joko sormin tai puhdistusharjalla ripsien tyvessä.
  2. Huuhtele ripset vedellä.
  3. Kuivaa ripset painelemalla niitä kevyesti pyyhkeellä yläpuolelta. Älä hankaa tai vedä pyyhettä ripsiä pitkin.
  4. Kun ripsienpidennykset ovat kuivuneet, harjaa ripset ripsiharjalla.

Silmänympärysihon kosteutus

Chrissanthie tuotteet

Silmänympärysihon kosteuttaminen oikeilla tuotteilla on myös tärkeää ripsien pysyvyyden kannalta. Jos silmänympärysihon päästää kovin kuivumaan, iho voi alkaa kutisemaan tai hilseilemään ja tämä vastaavasti vaikuttaa ripsienpidennysten pysyvyyteen. Suurin osa tavallisista silmänympärysvoiteista sisältää öljyjä, joten ne eivät sovellu käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa. Tästä syystä Chrissanthien öljyttömät silmänympärystuotteet ovat must-have ripsienpidennysten ystävälle!

Chrissanthie Eye Serum (29,90€) – Kevyt seerumi joka kosteuttaa ja myös häivyttää tummia silmänalusia.

Chrissanthie Eye Cream (29,90€) – Tämä seerumia paksumpi mutta helposti levittyvä ja imeytyvä silmänympärysvoide on erinomainen tuote erityisesti kuivalle iholle.

Kun sinulta löytyy Chrissanthien puhdistustuote sekä kosteuttava tuote silmäympärysalueelle, saat ripsienpidennyksistäsi kaiken mahdollisen hyödyn irti! Kun ripsesi voivat hyvin, huoltoväliäkin voi pidentää ja samalla säästät rahaa. Kannattaa siis panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, sillä sekä silmäsi että lompakkosi kiittävät!

Chrissanthie-tuotteet kuluttajille Wondan verkkokaupasta, jälleenmyyjille täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.