Pusunkestävä mattahuulipuna vai herkullisen kiiltävä huulikiilto? Löydä juuri sinulle sopiva koostumus ja sävy ystävänpäivän sekä kevään rientoihin!

Oikein ihanaa ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää kaikille! Olit sitten viettämässä hauskaa päivää kaveriporukkasi kanssa tai menossa romanttiselle kynttiläillalliselle, ihanan roosaisella huulimeikillä saat luotua viimeisen silauksen kasvoillesi. Tämän blogipostauksen avulla voit tutustua Wondasta löytyviin Revlonin herkullisiin huulituotteisiin ja löytää juuri sinulle sopivan tuotteen alkavan kevään rientoihin. Voin taata, että millä tahansa näistä tuotteista lopputulos on pussattavan hyvä!

Tuotteet vasemmalta oikealle: Super Lustrous Lipstick – Pink in the Afternoon, Ultra HD Lipstick – Pink Cloud, Matte Lip Balm – Elusive, Revlon Ultra HD Lip Lacquer – Garnet ja Ultra HD Matte Lipcolor – Flirtation

Super Lustrous Lipstick (11,90€) | sävy: Pink in the Afternoon

Tämä kosteuttava peruspuna sopii täydellisesti niin näyttäviin kuin luonnollisiinkin lookkeihin. Vaaleanpunaiseen taittava nude on sävynä erittäin monipuolinen ja siksi helposti yhdisteltävissä erilaisiin kokonaisuuksiin. Pehmeän koostumuksensa ansiosta huulipuna levittyy hyvin ja on myös vahvan pigmenttinen.

Vinkki! Painele nenäliinaa hellästi huulien välissä tuotteen levityksen jälkeen. Tämä poistaa ylimääräisen punan ja pidentää kestoa huulilla.

Ultra HD Lipstick (13,50€) | sävy: Pink Cloud

Tämä viileä vaaleanpunainen on kerrassaan täydellinen sävy ystävänpäivään! Huulipunan koostumus on pehmeä, hieman geelimäinen ja helposti levittyvä. Koska tuote on pigmentiltään kevyt ja hieman läpikuultava, tuotetta on helppo lisätä pitkin päivää ilman että se paakkuuntuu huulille.

Vinkki! Käytä yhtä väriastetta tummempaa rajauskynää tuomaan huulille kolmiulotteisuutta ja luomaan illuusion täyteläisemmistä huulista. Kokeile rohkeasti eri sävyisiä rajauskyniä; saatat yllättyä ihanista uusista sävyistä!

Matte Lip Balm (12,50€) | sävy: Elusive

Tämä puna luo huulille kevyen mattaisen (soft matte) lopputuloksen, joka ei tunnu ollenkaan kuivalta! Tuote on samanaikaisesti peittävä ja pehmeän tuntuinen. Ja mikä parasta, tuote sisältää piparminttua, joka luo huulille kevyesti viilentävän ja kihelmöivän tunteen. Yllätä treffikumppanisi piparminttuisen raikkaalla pusulla!

Vinkki! Muista kuoria ja kosteuttaa huulet hyvin ennen levitystä. Näin takaat täydellisen lopputuloksen.

Revlon Ultra HD Lip Lacquer (13,50€) | sävy: Garnet

Tämä marjainen violetin sävy on satavarma katseenvangitsija! Kiiltolakka on vahvan pigmenttinen ja korkeakiiltoinen tuote, joka ei kuitenkaan tunnu ollenkaan tahmealta huulilla. Pehmeä sivellinaplikaattori on täydellinen tuotteen tasaiseen levittämiseen.

Vinkki! Sopii käytettäväksi myös huulipunan päällä tuomassa lisää kiiltoa.Tässä tapauksessa taputtele tai levitä aplikaattorilla kiiltoa vai huulten keskiosiin. Tämä saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Kokeile liukuväri-efektiä levittämällä tummempaa huulipunaa koko huulille ja lisäämällä vaaleampaa kiiltoa huulten keskiosaan. Toimii!

Ultra HD Matte Lipcolor (15€) | sävy: Flirtation

Tämä persikkainen mattapuna tuoksuu ihanalta ja kestää myös ystävänpäivän pusuttelut! Monet mattahuulipunat näyttävät hyviltä, mutta kuivattavat huulia vahvasti. Tämä tuote puolestaan on samanaikaisesti vahvan pigmenttinen ja kosteuttava, eli ei kuivata huulia ollenkaan. Levitä tuotetta huulille ohuelti ja anna kuivua.

Vinkki! Korosta huulien sävyä käyttämällä myös persikkaista poskipunaa. Näin ihanan raikas ystävänpäivän lookki on valmis!

Käy selaamassa Wondan valikoimaa Revlonin ihanista huulituotteista ja löydä niistä juuri itsellesi sopiva. Muista myös hyödyntää ystävänpäivätarjous: vain torstaina 14.2 Wonda-verkkokaupassa sekä Tampereen ja Jyväskylän kivijalkaliikkeissä KAIKKI TUOTTEET osta 3 maksa 2! (Edullisin tuote veloituksetta, ei koske kirjoja tai lahjakortteja.)

Pssst! Huomasithan myös, että kaikki jäljelläolevat Sleek MakeUP:in meikit ovat hintaan 1€ tai 2€. Käy nappaamaan omasi vielä kun voit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.