Nämä 8 työkalua pitäisi löytyä jokaisen meikkipussista

Meikkisiveltimiä on niin moneen lähtöön, että välillä sitä itse kukin turhautuu ja miettii, mitä näistä siveltimistä ihan oikeasti tarvitsee. Meikkitaiteilijan pakki on täynnä kymmeniä samanlaisia – mutta kuitenkin erilaisia – suteja, ja moni saattaa kauhistella, pitääkö itselleenkin hankkia samanlainen arsenaali luodakseen nätin meikin. Hyviä uutisia: ei tarvitse! Kun hankit itsellesi muutaman laadukkaan ja monikäyttöisen siveltimen, pääset niillä jo pitkälle! Esimerkiksi Real Techniquesin siveltimet ovat kaikki synteettistä kuitua, mikä tarkoittaa sitä, että siveltimet kestävät pitkään ja niillä voi levittää sekä voidemaisia että puuterimaisia tuotteita. Tässä blogipostauksessa esittelemme 8 perustyökalua, jotka kannattaisi löytyä jokaisen meikkaajan meikkipussista.

8 perustyökalua meikin tekoon

1. Meikkivoidesivellin

real techniques bold metals triangle foundation
Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation Meikkivoidesivellin (22,90€)

Laadukkaalla meikkivoidesiveltimellä saat levitettyä meikkivoiteen kasvoillesi tasaisesti. Markkinoilta löytyy paljon eri kokoisia ja muotoisia siveltimiä, joista voit löytää itsellesi mieluisimman. Real Techniquesin Bold Metals 101 Triangle Foundation -siveltimen (22,90€) avulla meikkivoiteen saa levitettyä tasaisesti ja tarkasti koko kasvojen alueelle.

2. Beauty Sponge -meikkisieni

real techniques bold metals diamond sponge
Real Techniques Bold Metals Diamond Sponge Meikkisieni (16,90€)

Beauty Sponge -meikkisienet ovat nousseet viime vuosina suureen suosioon näppäryytensä ja helppoutensa ansiosta. Voit käyttää meikkisientä moneen eri tarkoitukseen, esimerkiksi meikkivoiteen levittämiseen, meikkivoiteen ja peitevoiteen häivyttämiseen sekä irtopuuterin iholle taputtelemiseen. Lue täältä tarkemmat ohjeet täydellisen meikkipohjan luomiseen meikkisientä käyttäen.

3. Puuterisivellin

real techniques arched powder
Real Techniques Bold Metals 100 Arched Powder Puuterisivellin (24,90€)

Puuterisivellin on tärkeä työväline, jonka avulla saat levitettyä irtopuuterin ja kiinnitettyä meikkipohjan. Tästä siveltimestä on myös moneksi, sillä puuterisivellin käy mainiosti myös aurinkopuuterin levittämiseen! Erityisesti Real Techniques Bold Metals Arched Powder -sivellin (24,90€) sopii aurinkopuuterin levittämiseen muhkean mutta samanaikaisesti hieman terävän muotonsa ansiosta.

4. Poskipunasivellin

real techniques bold metals tapered blush
Real Techniques Bold Metals Tapered Blush Poskipunasivellin (22,90€)

Pienehkö poskipunasivellin on myöskin todellinen multitask-suti, sillä voit käyttää yhtä ja samaa sivellintä muun muassa poskipunan, puuterin, varjostuksen, korostusvärin sekä aurinkopuuterin levittämiseen. Real Techniques Bold Metals Tapered Blush -sivellin (22,90€) on muotonsa ansiosta täydellinen juuri tällaiseksi monitoimisiveltimeksi.

5. Tiivis luomivärisivellin

real techniques bold metals pointer crease
Real Techniques Bold Metals 201 Pointed Crease Luomivärisivellin (15,90€)

Tiiviillä luomivärisiveltimellä saat pakattua luomiväriä liikkuvalle luomelle sekä tummennettua luomivakoa. Real Techniques Bold Metals Pointed Crease -sivellin (15,90€) käy mainiosti edellämainittujen toimintojen lisäksi myös luomivärin häivyttämiseen.

6. Häivytyssivellin

real techniques bold metals oval shadow
Real Techniques Bold Metals 200 Oval Shadow Luomivärisivellin (15,90€)

Tiiviin luomivärisiveltimen lisäksi on hyvä olla myös hieman isompi ja pehmeämpi luomivärin häivytyssivellin. Real Techniques Bold Metals Oval Shadow -sivellin (15,90€) toimii häivyttämisen lisäksi mainiosti esimerkiksi peitevoiteen levittämiseen silmänalusille.

7. Pieni viistopäinen meikkisivellin

Tarvitset tarkkaa, viistopäistä meikkisivellintä muun muassa rajausten tekemiseen, häivytyksiin ja alarajauksiin. Real Techniques Eye Detail + Define -setti (11,90€) sisältää sekä tarkan viistopäisen sudin että vielä pienempiin yksityiskohtiin tarkoitetun siveltimen.

8. Iso viistopäinen meikkisivellin

Isommalla viistopäisellä siveltimellä levität kulmiin sekä puuterimaisen että geelimäisen kulmavärin. Real Techniques Starter Set -sivellinsetti (29,90€) pitää sisällään täydellisen ison viistopäisen siveltimen, mutta myös nimensä mukaisesti monia muita siveltimiä, joiden avulla pääset aloittamaan kehityksesi supermeikkaajaksi!

Kun varmistat että meikkipussistasi löytyvät nämä 8 työkalua, sinulla on jo kaikki edellytykset upean meikin luomiseen! Tosin – kuten moni varmasti tietääkin – nälkä kasvaa syödessä: meikkaamisesta innostuttuasi saatat kohta huomata, että sivellinarsenaalisi alkaakin lähestyä jo meikkitaiteilijan pakkia! Kun haluat lähteä kasvattamaan sivellinkokoelmaasi näistä perustuotteista eteenpäin, meikkitaiteilija Vilja Vuolteen kirjoittama Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja opastaa, mitä siveltimiä kannattaisi hankkia ja mihin tarkoitukseen.

Iloisia meikkihetkiä toivottaa Wonda.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.