Näin saat loihdittua tasaisen ja superpysyvän meikkipohjan Real Techniquesin meikkisienillä!

Tasainen, mutta luonnollisen kuulas, ja ennen kaikkea kestävä meikkipohja on minkä tahansa lookin A ja O. Meikkipohjan tekemiseen voisi käyttää paljon erilaisia siveltimiä ja välineitä, mutta meikkisieni on varsinainen monitoimiväline, joka pitäisi löytyä jokaisen meikkipussista! Tässä blogipostauksessa esittelemme Real Techniquesin erilaisia meikkisieniä ja jaamme meikkitaiteilija Vilja Vuolteen vinkkejä meikkipohjan luomiseen.

Meikkisienten tehotrio

real techniques miracle complexion sponge
Vasemmalta oikealle: 2 Miracle Mini Eraser Sponges, Miracle Complexion Sponge ja Miracle Sculpting Sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge (11,90€)

Tällä meikkisienten klassikolla onnistuu niin meikkivoiteen kuin puuterinkin levittäminen. Sienen pyöristetyt sivut sopivat kasvojen suuremmille alueille, tarkka kärki ihon pienten virheiden peittämiseen ja litteä reuna silmänympäryksille ja nenänpieliin.

Real Techniques 2 Miracle Mini Eraser Sponges (7,90€)

Nämä Viljan “minimuniksi” ristimät meikkisienet ovat hänen ehdottomat suosikkinsa! Näillä pienillä ja tarkoilla meikkisienillä saat esimerkiksi peitevoiteen levitettyä silmien alle erinomaisesti.

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge (9,90€)

Tästä monitoimisienestä on vaikka mihin: voit levittää sillä meikkivoiteen normaalin meikkisienen tapaan, mutta monien erilaisten pintojen ja muotojensa ansiosta sieni soveltuu myös erityisen hyvin varjostusten (contour) tai korostusten (highlight) tekoon. Terävällä kärjellä pääset myös hyvin käsiksi silmänalusten tarkkuutta vaativiin kohtiin. Tässä meikkisienessä siis yhdistyvät sekä oranssin “perussienen” että violettien “minimunien” ominaisuudet!

Näin luot kestävän meikkipohjan meikkisientä käyttäen

real techniques makeup sponge

1. Kastele meikkisieni ja purista liiat vedet pois. Laita meikkivoidetta kämmenselälle ja dippaa meikkisieni meikkivoiteeseen. Lähde levittämään meikkivoidetta kasvoille taputtelemalla se ihoon sienen avulla.

VINKKI! Aloita aina mahdollisimman pienellä määrällä meikkivoidetta ja lisää sitä kämmenselälle sitä mukaan kun tarvitset lisää. Kun käytät meikkivoidetta juuri sen verran kun oikeasti tarvitset, meikki ei näytä liian pakkeloidulta plus säästät myös huomattavasti rahaa!

2. Levitä peitevoidetta silmienalusiholle ja taputtele se ihoon kostealla meikkisienellä.

3. Kaada irtopuuteria purkin kanteen ja dippaa kostea meikkisieni puuteriin. Painele puuteria ihon keskialueelle, erityisesti niille alueille jotka alkavat helposti kiiltää päivän mittaan. Kun puuteri painetaan ihoon kostealla sienellä, se pitää öljyisyyden kurissa mutta antaa samalla luonnollisen lopputuloksen. Kiinnitä myös peitevoide painelemalla puuteri sienen avulla silmänympärysalueelle.

4. Ota lopuksi puuteri- tai poskipunasivellin, jolla putsaat ylimääräiset puuterit pois kasvojen keskiosasta. Samalla voit levittää kasvojen ulkoreunaan ohuen kerroksen puuteria, jos tarvitset sitä meikkipohjan kiinnitykseen. Suihkaise lopuksi halutessasi vielä viimeistelysuihketta kaikkialle kasvoillesi.

VINKKI! Muista myös pestä meikkisieni käytön jälkeen. Pyörittele sientä Marseille-saippuassa, purista, huuhtele ja jätä kuivumaan. Näin sieni pysyy hyvässä kunnossa pidempään ja on valmis seuraavaa käyttökertaa varten.

Mitäs jos tänä pääsiäisenä hankkisitkin Kinder-munien ja ruohomunien lisäksi itsellesi kaikkein monikäyttöisimmän pääsiäismunan, eli Real Techniquesin meikkisienen! Kipaise ostoksille Wondan verkkokauppaan tästä!

Aurinkoista ja suklaantäyteistä pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.