Mitä nämä munat ovat ja miten niitä käytetään

Miracle Complexion Sponge & Mini Eraser Sponge

Real Technquesin “beauty sponge” eli sanahirviö Real Techniques Miracle Complexion Sponge  on yksi parhaita tapoja levittää meikkivoide. Sienen avulla saat iholle ohuen tai paksun kerroksen meikkivoidetta ja lopputuloksesta tulee luonnollinen.

Henkilökohtainen lempparini on pieni ja näppärä Real Techniquesin Mini Eraser Sponge, jolla saa peiteaineet silmän alle tasaisesti ja nenänpielen punoitukset kätevästi piilotettua.

Muista kuitenkin käyttää sientä aina kosteana, muuten et ymmärrä miksi kaikki hehkuttavat näitä sieniä. Kostea sieni tekee lopputuloksesta mielettömän luonnollisen ja sillä voi myös “beikata” ihoon paljon irtopuuteria.

Käyttöohje:

  1. Kostuta sieni. Voit esimerkiksi pestä sienen esimerkiksi marseille -saippualla aina ennen käyttökertaa, näin pidät pöpöt poissa.
  2. Ota meikkivoidetta tai peitevoidetta kämmenelle ja töpöttele sientä tuotteeseen.
  3. Töpöttele (päivän sana näköjään tuo töpöttely) sientä kasvoille. Voit kerrostaa tuotetta alueille, jotka tarvitsevat peittävyyttä.
  4. Ota sienestä puhdas sivu ja dippaa se irtopuuteriin. Painele puuteria reilu kerros t-alueelle. Anna puuterin vaikuttaa hetki iholla ja pyyhkäise sitten ylimääräiset pois siveltimellä. Painelemalla puuterin saat kestävämmän ja mattaisemman lopputuloksen.

Pesuohje:

Puristele sientä hanan alla, kunne se on täysin märkä. Pyörittele sienen likaisia kohtia marseille saippuassa ja puristele. Dippaa välillä hanan alla ja jatka pyörittelyä saippuassa, kunnes sieni on puhdas. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä ja puristelulla. Anna kuivua ilmavasti.

Käy lukemassa Fabulous Finland Blogilta näiden meikkisienten käytöstä lisää: Fabulous Finland Blog -Meikkitekniikka, joka saa pohjameikkisi pysymään yön pikkutunneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.