Minkälainen ripsiväri sopii juuri sinulle? Revlonin 5 ripsiväriä joka tarpeeseen!

Ripsiväri on yksi meikkaajan tärkeimmistä työkaluista säihkyvän katseen luomisessa, ja sen vuoksi onkin tärkeää valita juuri omille ripsille sopiva tuote. Moni saattaa virheellisesti ajatella, että ripsiväri kuin ripsiväri kelpaa. Ripsiväriä valitessa täytyy kuitenkin miettiä sitä, minkälaista lopputulosta tavoittelee ja millaisella tuotteella se on mahdollista saavuttaa. Esimerkiksi lyhyen ja vaikeasti taipuvan ripsen pahin vihollinen on liian märkä ripsiväri, joka saa ripsen suoristumaan saman tien taivuttamisen jälkeen. Tästä valitettavasta ilmiöstä monella on varmasti kokemusta! Tässä blogipostauksessa esitelläänkin viittä eri Revlonin ripsiväriä, joista voit varmasti löytää itsellesi juuri täydellisesti sopivan!

Pituutta, volyymiä vai erottelua?

Revlon ripsiväri

Yleinen nyrkkisääntö ripsiväreissä on seuraava: pulleat ja tuuheat harjaspäät tuovat ripsiin volyymiä ja pituutta, kun taas pienemmät, pienipiikkiset ja silikoniset harjakset erottelevat ripset erinomaisesti. Toinen asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota ripsiväriä valitessa, on koostumus. Nestemäisemmät ripsivärit toimivat hyvin erotteluun ja volyymiin, kun taas koostumukseltaan paksummat ripsivärit toimivat erinomaisesti pituuden tavoittelussa. Jokaisen ripset ovat tietenkin yksilölliset, joten kokeilemalla erilaisia koostumuksia ja harjaspäitä voit löytää juuri omille ripsillesi sopivan yhtälön.

Revlonin ripsivärien tehoviisikko

Revlon ripsiväri

Revlon Super Length -ripsiväri (14,90€)

Vihreäkorkkinen Super Length -ripsiväri on paksumpaa koostumusta ja sen harjaspää on pullea ja tuuhea. Täydellinen kombo tuomaan ultra-pituutta ripsiisi!

Revlon Ultra Volume -ripsiväri (14,90€)

Pinkkikorkkinen Ultra Volume on harjakseltaan melko samantyyppinen kuin Super Length, mutta koska koostumus on huomattavasti nestemäisempi, se tuo paremmin volyymiä ripsiin. Harjaksessa on myös enemmän eri mittaisia kuituja. Harjaksen “epätasaisuuden” avulla saat aikaan hyvin tuuhean lopputuloksen ja yletät myös paremmin kaikkein pienimpiin ripsiin.

Revlon Volume + Length Magnified -ripsiväri (14,90€)

Sinikorkkinen Volume + Length Magnified yhdistää kaksi edellä esiteltyä ripsiväriä yhteen purkkiin. Hieman Super Lengthiä nestemäisempi koostumus sekä Ultra Volumen kaltainen harjaspää saavat yhdessä aikaan niin pituutta kuin upeaa tuuheuttakin.

Revlon Dramatic Definition -ripsiväri (14,90€)

Violettikorkkisessa Dramatic Definitionissa on silikoninen ja piikikkäämpi harjaspää sekä kaikkein nestemäisin koostumus. Tällä kombolla upea ja eroteltu lopputulos on taattu!

Revlon Ultimate ALL-IN-ONE -ripsiväri (14,90€)

Punakorkkinen Ultimate ALL-IN-ONE on todellinen monitoimituote! Pieni, piikikäs ja pisaranmuotoinen silikoniharjaspää luo niin volyymiä, erottelevuutta kuin pituuttakin. Pienellä harjaspäällä on helppo levittää ripsiväri tarkasti myös alaripsiin ja silmän sisänurkan pieniin ripsiin!

VINKKI!

Jos tuntuu siltä, että ripsivärin harjasosaan pakkautuu liikaa ripsiväriä, voit ottaa puhtaan ripsiharjan, pyöritellä ripsiväriä siihen ja levittää ripsiin. Näin voit itse säädellä ripsivärin määrää ja varmistaa, ettei ripsiin jää paakkuja.

Näillä ripsivärivinkeillä pääset taatusti hyvään alkuun oman luottoripsarin etsinnässä! Wondan valikoimasta löydät Revlonin ripsivärejä normaalin mustan vesiliukoisen lisäksi myös vedenkestävänä sekä ruskean sävyssä.

Psst! Jos kaipaat sellaista volyymiä, mitä pelkkä ripsiväri ei tuo, kurkkaa myös blogipostaus Eyluren ihanaakin ihanammista irtoripsistä + vinkit irtoripsien asentamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.