Mineraalimeikki – Vinkit Luonnolliseen Lookiin

Mineraalimeikkipohjien suosio kasvaa jatkuvasti, kun ihmiset etsivät luonnollista ja kevyttä lopputulosta. Lily Lolo kuuluu mineraalimeikkisarjojen kärkipäähän, sillä sen tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille! Hienojakoinen mineraalimeikkipohja korvaa meikkivoiteen sekä puuterin, koska tuote jättää iholle kauniin mattapinnan antaen samalla ihon hengittää.

Wondan meikkitaiteilija Vilja Vuolle halusi kokeilla tehdä meikin alusta loppuun Lily Lolon mineraalimeikeillä ja pyysi minut malliksi. Samana päivänä olin menossa sovittamaan hääpukuja joten luvassa oli täydellinen päivä!

Meikki loi minulle todellisen morsian -fiiliksen ja se pysyi kauniina koko päivän! Parasta oli se, että näytin yhä itseltäni, mutta hehkeämmältä ja viimeistellyltä. Kun päivän mittaan mineraalimeikkipohja yhdistyi ihon omien öljyjen kanssa– tuli iholleni aivan uudenlainen glow! Mineraalimeikin ansiosta minulla oli koko päivän kevyt ja hehkeä olo!

Haastattelin Viljaa samalla, kun hän taikoi minulle upean lookin!

Minkälaista lookia tavoittelet nyt?

Tästä meikistä haluan tehdä luonnollisen kuulaan ja hehkuvan, silmiä kevyesti korostavan lookin. 

Miksi pidät Lily Lolon mineraalimeikeistä?

Pidän siitä, että Lily Lolot sopivat ihan kaikille! Olen meikannut urani aikana muutamia todella allergisia ja herkkäihoisia morsiamia, ja olen lähes aina löytänyt heille sopivat tuotteet Lily Lolon valikoimasta. Lily Lolot ovat hinta-laatu-suhteeltaankin parhaita mahdollisia mineraalimeikkejä, mitä markkinoilta löytyy! Esimerkiksi Mineral Foundation -mineraalimeikkipohjapurkki on pienestä koostaan huolimatta hyvin riittoisa ja parhaassa tapauksessa se riittää jopa puoleksi vuodeksi!

Olen oppinut sinulta ja kirjoittamastasi Parhaat Piirteesi -Meikkaajan käsikirjasta, että meikkaaminen pitää aloittaa silmistä. Joten mitäs tehdään silmille?

Ensin levitän liikkuvalle luomelle irtoluomiväriä sävyssä Sticky Toffee, joka on upea kultainen sävy jossa on kaunis metallinen hohto. Sitten luomivakoon lisään luomivärejä sävyissä Stark Naked, joka on vaaleanpunaiseen taittava puristettu luomiväri ja I Should Cocoa, joka puolestaan on ihana kaakaon ruskea puristettu luomiväri. Tämän jälkeen rajaan silmät ruskealla rajauskynällä, jonka jälkeen pehmennän rajausta käyttäen pientä sivellintä ja I Should Coco -sävyä.

Seuraavaksi voidaankin taivuttaa ripset ja lisätään kevyesti Lily Lolon ripsiväriä. Tämä ripsari on yllättävän pysyvä mineraalimeikkisarjan ripsiväriksi. Kestää myös mulla hyvin, vaikka yleensä ripsarit leviää nopeasti. Sopii myös herkille silmille!

Kulmiin levitän Eyebrow Duo -sävyä medium. Väriä ei tarvita paljoa – vain sen verran, että saadaan kulmiin hieman lisää ryhtiä.

Nyt kun silmät ovat valmiit niin siirrytäänkö meikkipohjaan?

Kyllä. Iholle levitetään mineraalimeikkiä sävyssä In The Buff. Levittämiseen käytän Real Techniquesin Buffing Brush -sivellintä, joka löytyy esim. Core Collection -setistä. Silmien alle lisään hieman myös mineraalipeitevoidepuuteria sävyssä Barely Beige. Lopuksi lisätään kasvoille kevyen persikkaista ja valoa heijastavaa Flawless Silk -viimeistelypuuteria tuomaan lisää hehkua! Flawless Silk on ihan mun uusi lemppari ja käytän tätä melkein kaikissa meikeissä tuomassa lisähehkua!

Varjostuksiin käytetään aurinkopuuteria sävyssä Miami Beach. Siinä on ihana kevyt helmiäinen, joka luo kuulautta kasvoille. Levitin sitä puuterisiveltimellä kasvojen ulkoreunoille ja poskille. Poskipunana toimii sävy Burst Your Bubble, joka on todella upea poskipunasävy ja se sopii monelle. Se ei ole liian pinkki eikä liian oranssi, vaan täydellisesti juuri siltä väliltä!

Poskien korkeimpaan kohtaan taputtelen sormin Champagne -sävyistä highlighteria, joka luo upean hehkun kasvoille. 

Eikös tuo ole poskipunaa? Laitatko sitä myös silmiin?

Kyllä vain! Tykkään lisätä sitä kevyesti luomivärisiveltimellä myös luomivaon yläpuolelle. Kun sama sävy toistuu kevyesti myös silmissä, se tekee meikistäsi kauniin harmonisen kokonaisuuden.

Mitä sävyä laitetaan huuliin?

Huulille levitän kevyesti huulipunaa sävyssä Love Affair. Se on täydellinen nudesävy, jossa ihanan pehmeä koostumus ja tunne kuin huulirasvassa! It’s your lips, but better! Huomaat kyllä pian!

Vielä pari suihkausta viimeistelysuihketta ja look on valmis!

Ihan huikea lopputulos! Ihoni näyttää niin pehmeältä ja kuulaalta! Tätä kevyttä tunnetta ei voi korostaa liikaa!

Jana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.