Megatuuheat bileripset vai pientä pilkettä silmäkulmaan ripsitupsuilla? Eyluren irtoripset joka tyyliin

Miten ikinä juhlistatkaan vappua, situation calls for some lashes! Vappu on oiva mahdollisuus irrotella ja kokeilla hieman värikkäämpiä bilelookkeja. Jokaisen vappulookin kruunaa tietenkin tyyliin sopivat irtoripset. Halusit sitten bling-blingiä pursuavat ripset tai hennon luonnolliset ripsitupsut, tästä blogipostauksesta löydät juuri sinulle sopivat Eyluren irtoripset + meikkitaiteilija Vilja Vuolteen tärppivinkit irtoripsien asentamiseen.

Ripsinauhoilla näyttävyyttä katseeseen

eylure vegas nay shining star
Eylure Vegas Nay Shining Star -irtoripset (7,90€)

Eyluren Vegas Nay -ripsinauhoilla (7,90€) saat luotua viime silauksen bilemeikkiisi. Voit valita joko luonnollisen säihkyvät Classic Charm -ripset, hieman näyttävämmät ja kerrostetut Shining Star -ripset tai kunnon “go big or go home” -ripset nimeltä Grand Glamor.

Eylure Vegas Nay Grand Glamor -irtoripset (7,90€)
Eylure Vegas Nay Classic Charm -irtoripset (7,90€)

Vinkit ripsinauhojen asentamiseen:

  1. Mallaa ripsinauhaa omaan silmääsi ja leikkaa tarvittaessa ulkoreunasta pätkä pois.
  2. Taputtele ripsiliimaa ripsinauhalle, etenkin sisä- ja ulkonurkkaan. Anna liiman kuivua noin 30-60 sekuntia ennen kuin asennat ne luomelle.
  3. Levitä omille ripsillesi ripsiväriä ripsien yläpuolelta ja aseta tämän jälkeen ripsinauha oman ripsirivisi päälle.
  4. Painele omat ripsesi yhteen ripsinauhan kanssa käyttäen peukaloa ja etusormea. Näin irtoripsinauha tarrautuu omiin ripsiisi paremmin ja lopputulos näyttää luonnollisemmalta.

VINKKI! Jos aiot käyttää vähänkään tummempia/voimakkaan värikkäitä luomivärejä silmämeikkiin, kannattaa meikata silmät ennen kuin teet meikkipohjan. Tällä tavoin saat pyyhittyä poskille varisseet luomivärit helposti misellivedellä tai puhdistusliinalla ennen meikkipohjan tekoa.

Ripsitupsuilla säihkettä silmiin oman mielen mukaan

Eylure Vegas Nay Pretty Perfect -irtoripsitupsut (7,90€)

Yksittäisillä ripsitupsuilla voit luoda juuri omalle silmällesi sopivan ripsilookin. Ripsitupsujen asentaminen tosin vaatii hieman enemmän harjoitusta kuin ripsinauhat, mutta – kuten missä tahansa muussakin asiassa – harjoitus tekee mestarin. Eylure Vegas Nay Pretty Perfect (7,90€) -ripsitupsut asettuvat kauniisti oman ripsen päälle. Pakkauksessa on kolmea eri ripsimittaa, joten saat asetettua oikean pituuden juuri oikeaan kohtaan. Irtoripsipakkauksissa tulee mukana pieni ripsiliima, mutta sen saa kulumaan melko nopeasti. Ehdoton ykkösliima irtoripsien kuluttajalle on riittoisa ja vedenkestävä Eylure Vegas Nay Eyelash Adhesive (5,50€) -ripsiliima.

Eylure Vegas Nay Eyelash Adhesive -ripsiliima (5,50€)

Vinkit ripsitupsujen asentamiseen:

  1. Levitä ripsillesi ohut kerros ripsiväriä.
  2. Ota pieni tippa ripsiliimaa kädelle tai ripsialustalle. Kasta yksittäinen tupsu liimaan ja laske se oman ripsesi päälle. Tupsua ei tarvitse liimata luomen ihoon kiinni, mutta kuitenkin mahdollisimman lähelle luonnonripsen tyveä.
  3. Asenna ripset siten, että lyhimmät ripset ovat sisä- ja ulkonurkissa. Liian pitkät ripsitupsut silmän ulkoreunassa voivat tehdä katseesta raskaan.
    VINKKI haastavaan sisänurkkaan: Älä asenna ripsiä liian lähelle sisänurkkaa, vaan käännä sisimpänä olevia ripsitupsuja kevyesti “osoittamaan” kohti sisänurkkaa. Näin ripset laskeutuvat nätisti ja sisänurkka näyttää luonnolliselta.
  4. Jos omien ripsiesi tyvi kaipaa vielä tummuutta näyttääkseen tupsujen kanssa yhtenäiseltä, lisää hieman ripsiväriä ripsien tyveen. Älä kuitenkaan levitä ripsiväriä ripsitupsujen latvaan, sillä tämä tekee ripsistä epäluonnollisen näköiset.

Näillä vinkeillä pääset jo hyvään alkuun irtoripsien asentamisessa. Vielä yksityiskohtaisempaa ohjeistusta ja vinkkiä ripsien asennukseen löydät Parhaat Piirteesi -meikkikirjasta.

Psst! Kirjasta löytyy myös Viljan ohjeet upean värikkään vappumeikin tekoon, sivu 95! 😉 Vielä ehtii kirjaostoksille ennen vappua! Parhaat Piirteesi -meikkikirja ja Eyluren irtoripset saatavilla sekä Wondan verkkokaupassa että Tampereen ja Jyväskylän liikkeillä.

Wondan väki toivottaa värikästä, kuplivaa ja aurinkoista vappua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.