Lily Lolon kaksi aivan täydellistä nudehuulipunaa!

Ihanaa naistenpäivää kaikille meille ihanaisille naisille! Olen ihan intoa piukeana siitä, että saan vihdoin kirjoitella teille kahdesta maailman parhaasta nudehuulipunasta, eli Lily Lolon Natural Lipstick -huulipunista sävyissä Love Affair sekä Nude Allure. Olen aivan hullaantunut!

Tiedätkö sen tunteen kun löydät huulipunan, jossa on juuri sinulle täydellinen sävy, ihana koostumus ja on vain kaikin puolin mahtava, mutta sitten tuotteen tekeminen lopetetaan? Näin kävi minulle erään luottohuulipunani kanssa, minkä jälkeen minulta pitkään puuttui arkeen sopiva huulipuna, jota voisi käyttää vaikka joka päivä. Vaan eipä puutu enää, sillä Lily Lolon Natural Lipstick sävyissä Love Affair ja Nude Allure ovat juuri sitä mitä olen etsinyt!

Lily Lolon tuotesarjasta ylipäänsä on hyvä tietää, että tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia haitallisia kemikaaleja kuten parabeenejä, synteettisiä hajusteita, väriaineita tai mitään, mikä ei olisi iholle hyväksi. Tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ja suojaavia ainesosia, eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Tuotesarjalle ominainen hoitava koostumus tuntuu erityisesti näissä ihanissa huulipunissa! Tärkeimpiä ihoa helliviä ainesosia ovat esimerkiksi risiiniöljy, jojobaöljy, lanoliini sekä mehiläisvaha. Tuotteet sisältävät myös e-vitamiinia, auringonkukkaöljyä ja antioksidantteja. Lily Lolon huulipunat eivät tunnu ollenkaan kuivilta huulilla, vaan pikemminkin huulirasvan ja huulipunan täydelliseltä risteytykseltä. Huulipunien pehmeän pigmentin sekä kevyesti kiiltävän lopputuloksen ansiosta tuotetta on helppo lisätä ilman paakkuuntumista.

Lily Lolo Natural Lipstick | sävy: Love Affair

Nimensä mukaisesti tämän huulipunan kanssa minulla on suorastaan rakkaussuhde! Tämä murretun rusehtava, hivenen roosainen nuden sävy sopii kaikille ihosävyille ja on helposti yhdistettävissä lähestulkoon jokaiseen asukokonaisuuteen.

Lily Lolo Natural Lipstick | sävy: Nude Allure

Tämä ihana kevyesti persikkainen nuden säy tuo väriä ja valoa kasvoille. Aivan ehdoton must-have arkipuna! Tämän sävyn kanssa käy erityisen hyvin Lily Lolon huultenrajauskynä sävyssä Soft Nude.

Huulipuna sävy Nude Allure, huultenrajauskynä sävy Soft Nude

Vinkki 1: Kummankin punan päälle sopii täydellisesti myös Lily Lolon huulipunista Rose Gold -sävy tuomaan huulille samppanjaisen metallinhohdon!

Vinkki 2: Molemmat nudesävyt ovat erittäin monikäyttöisiä ja niitä voi helposti yhdistellä eri sävyisten huultenrajauskynien kanssa: kokeile huulipunan alla vaikka vaalenpunaista tai pinkkiä rajauskynää koko huulien alueelle levitettynä, jolloin saat aikaan täysin uuden sävyn!

Toivottavasti sain houkuteltua sinutkin kokeilemaan näitä huulten ihoa helliviä huulipunia. Minä ainakin toivon että tätä tuotesarjaa ei ikinä lakkauteta, koska nämä kaksi sävyä ovat ja pysyvät tämän leidin meikkipussissa hamaan loppuun saakka!

Naistenpäiväpusuja ja ihanaa viikonloppua toivottaa

Anni, Wonda.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.