Kuulas ja hengittävä meikkipohja Lily Lolo -mineraalimeikkipohjilla

Lily Lolo Mineraalimeikkipohja

Lily Lolo on suosittu mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet ovat kevyitä ja hyväksi iholle. Lily Lolo Mineral Foundation on hienojakoinen mineraalimeikkipohja, jolla voit korvata meikkivoiteen. Meikkipohjat sopivat hyvin niin kuivalle ja epäpuhtaallekin iholle. Et tarvitse puuterointia erikseen, sillä tuote jättää iholle kauniin mattapinnan. Useimmiten mineraalimeikkipohja muuttuu mattapintaisesta hieman heleämmäksi oltuaan hetken iholla, sillä se yhdistyy ihon omien öljyjen kanssa.

Kevyet mineraalimeikkipohjat antavat ihon hengittää, mutta tuovat halutessa hyvän peittävyyden. Tuotteen avulla saat häivytettyä ihon pienet virheet ja tasoitettua ihonväriä. Voit halutessasi kerrostaa meikkipohjatuotetta alueille, joille tarvitset lisää peittävyyttä. Mikäli käytät nestemäistä tai voidemaista peitetuotetta mineraalimeikkipohjan lisäksi, se tulee levittää ennen mineraalimeikkipohjaa. Lily Lolon omat puuterimaiset Mineral Concealer -peitetuotteet levitetään mineraalimeikkipohjan jälkeen.

Lily Lolo mineraalimeikkipohja
Meikkipakkauksen avausmekanismi

Mineraalimeikkipohjissa on jämäkkä pyöreä pakkaus ja sisäkannessa avausmekanismi, jolla voit säädellä kuinka paljon tuotetta tulee kanteen kopsauttaessa. Parhaiten mineraalimeikkipohjien kanssa käytettäväksi sopii tiivisharjaksiset meikkivoidesiveltimet, joilla on tarkoitus pyöritellä meikkivoide kasvoille. Puuterisivellintä käytettäessä lopputulos on huomattavasti kevyempi ja vähemmän peittävä. Esimerkkeinä mainittakoon Real Techniques -tuotemerkin Expert Face Brush sekä Core Collection -sivellinsetin Buffing Brush (kuvassa alla).

Meikkivoidesivellin ja mineraalimeikkipohja
Buffing Brush -siveltimellä pyörität meikkipohjan kasvoille hetkessä!

 

Kuinka valita juuri oikea sävy?

Lily Lolo mineraalimeikkipohjasävyt
Lily Lolo -tuotteita saa monissa eri väreissä, joista löydät itsellesi varmasti parhaan sävyn!   

Artikkelin lopusta löytyy väritaulukko, joka on tehty helpottamaan värisävyn valintaa. Meikkipohjien värisävyt on jaoteltu neutraaleihin, lämpimiin ja kylmiin sävyihin sekä sävyihin, jotka sopivat oliivi-ihoisille. Tummuusasteet on myös jaoteltu tarkasti hyvin vaaleista tummiin sävyihin. Wondan valikoimasta löytyvä vaalein sävy on China Doll ja tummimpiin sävyihin lukeutuu sävy Cookie. Mikäli kasvojesi tummuusaste vaihtelee suuresti vuoden mittaan, suosittelen hankkimaan kaksi sävyä, joista toinen on tummempi ja toinen vaaleampi. Voit tällöin esimerkiksi ruskettuessasi lisätä tummempaa sävyä vaaleamman sekaan. Jyväskylän ja Tampereen RipsiBar -toimipisteissä on mahdollisuus testailla sävyjä, mikäli taulukon perusteella on haastavaa valita juuri itselle sopiva sävy.

Lily Lolo -faktoja

  • Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne soveltuvat vegaaneille
  • Tuotteet eivät sisällä parabeeneja eikä synteettisiä hajusteista
  • Lily Lolo -mineraalimeikkipohjissa on SPF 15, joten se suojaa kasvoja kevyesti auringon haittavaikutuksilta.
Tarkista oma sävysi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.