Contour vs aurinkopuuteri – Näin tuot Physicians Formulan Butter Bronzerilla kesän lämmön kasvoillesi!

Raikkaan ja luonnollisen meikkipohjan tekeminen vaatii muutakin kuin laadukkaan ja tasaisesti levittyvän meikkivoiteen: kasvoille tarvitaan myös väriä ja varjoja. Viime vuosina kasvojenpiirteiden korostaminen contourin eli varjostuksen avulla on ollut suuressa suosiossa. Vallitsevassa contour-buumissa useilta saattaa unohtua yksi erittäin helppokäyttöinen ja kasvoja piristävä tuote, nimittäin aurinkopuuteri. Tässä blogipostauksessa valotetaan varjostusvärin ja aurinkopuuterin eroavaisuuksia, sekä tutustutaan aurinkopuuterien ehdottomaan ykköseen, eli Physicians Formula -sarjan Butter Bronzeriin.

Varjostus vs aurinkopuuteri – miten ja milloin kutakin kannattaa käyttää?

Physicians Formula Butter Bronzer

Varjostus:

Varjostuksella haetaan nimensä mukaisesti vahvistusta kasvojen varjoihin ja siten muokataan kasvojen ulkonäköä. Varjostuksen kolme pääaluetta ovat hiusraja/otsa, posket sekä leuka. Hiusrajan ja otsan alueen varjostuksella kasvojen ulkoreunaa ikään kuin häivytetään ja luodaan efekti kapeammista kasvoista. Posken varjostus tehdään poskiluun alapuolelle korostamaan poskipäitä. Leukaluun alle levitettävällä varjostuksella taas luodaan veistoksellisempi leuka. Varjostusväriksi kannattaa valita täysin mattainen sävy, joka on omaa ihonsävyä tummempi. Erityisesti suomalaiselle vaalealle iholle suositellaan varjostuksessa viileitä sävyjä.

Vinkki! Varjostusvärin levittäminen onnistuu parhaiten pienehköllä ja tarkalla siveltimellä, esimerkiksi Real Techniques Bold Metals Flat Contour (24,90€) siveltimellä.

Aurinkopuuteri:

Kun varjostuksella pyritään muokkaamaan kasvojen piirteitä näkyvämmin, aurinkopuuteri puolestaan tuo kasvoille auringon suutelemaa ilmettä, pientä päivetystä ja lämpöä. Aurinkopuuteria levittäessä ei siis tarvitse olla yhtä tarkka kun korostuksia tehdessä. Levitä aurinkopuuteria isolla siveltimellä kasvojen niihin kohtiin, joihin aurinko luonnollisestikin tarttuisi (otsa ja hiusraja, nenä, posket). Kun varjostuksessa kannattaa suosia kylmiä sävyjä, aurinkopuuteri saa taas olla lämpimämpi sävyltään ja siinä saa olla myös kevyttä kimalletta. Tällainen aurinkopuuteri tuo kasvoille ihanasti eloa ja saa ihon näyttämään terveeltä ja hyvin hoidetulta. Aurinkopuuteria voi käyttää myös varjostuksen lisänä, mutta pelkällä aurinkopuuterilla saat ihanan raikkaan ja luonnollisen lookin. Varsinkin jos vahvempien varjostusten käyttö epäilyttää, aurinkopuuteria sipaisemalla kuulas kesälook on taattu!

Vinkki! Täydellisen muhkea sivellin aurinkopuuterin levitykseen on Real Techniques Bold Metals Arched Powder (24,90€) sivellin.

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer – aurinkopuuterin ehdoton ykkönen

Physicians Formula Butter Bronzer Light Bronzer
Physicians Formula Butter Bronzer – Light Bronzer (19,90€)

Physicians Formulan Murumuru Butter Bronzer saa nimensä siinä käytettävästä ainesosasta: murumuruvoista. Se on Etelä-Amerikkalaisista palmun siemenistä saatavaa voita, joka hoitaa ja pehmentää ihoa. Murumuruvoi tekee tuotteesta ihanan kermaisen tuntuisen ja yhdistää puuterimaisen sekä nestemäisen bronzerin parhaat puolet. Butter Bronzer on noussut maailmanlaajuisesti yhdeksi tunnetuimmista ja eniten käytetyistä aurinkopuutereista. Se on erityisen tunnettu ihanan koostumuksensa, hyvän hinta-laatu suhteensa sekä huumaavan ihanan ja trooppisen tuoksunsa ansiosta. Suomalaiselle kalpealle iholle käy hyvin sävy Light Bronzer, ja kesäaikaan tai hieman tummemmalle iholle sävy Bronzer.

Nämä aurinkopuuterit saavat päivettyneen kesäihon hehkumaan entisestään! Tutustu myös muihin Physicians Formula -tuotesarjan ihanuuksiin, esimerkiksi Murumuru Butter Blush poskipuniin!

Psst! Kesäisen hehkun ylläpitämiseksi kannattaa ottaa avuksi myös Vita Liberatan upeat itseruskettavat! Lukaise blogiteksti ihanista tuotteista ja katso vinkit parhaan rusketustuloksen saavuttamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.