7 steppiä huoliteltuun arkimeikkiin!

Lue meikkitaiteilija Vilja Vuolteen vinkit, kuinka helposti ja nopeasti saat luotua kauniin mutta kestävän meikin vain muutamilla meikkituotteilla.

Opiskelijan ja työssäkäyvän arki on usein kiireistä, ja joskus tuntuu, että aamuisin kaipaa extraminuutteja tuntiin. Monen toiveena on näyttää aamuisin raikkaalta ja huolitellulta, mutta ei haluaisi kaikkea vähäistäkään aikaa käyttää peilin edessä. Jaamme nyt teille Viljan vinkit tyylikkään, mutta kevyen lookin tekemiseen, johon ei tarvita paljon meikkituotteita!

Step 1

Aloita kasvojen puhdistuksesta pyyhkimällä kasvot micellar-veteen kostutetuilla vanulapuilla. Yön aikana iho uudistuu ja sen pintaan kertyy talia, siksi puhdistaminen on tärkeää meikin pysyvyyden kannalta. Levitä sen jälkeen silmänympärys- sekä kasvovoidetta ja anna niiden imeytyä kunnolla. Sillä aikaa voit esimerkiksi laittaa hiuksesi tai tehdä muita aamurutiineihin kuuluvia askareita. Ihon kosteuttaminen on avain tasaiseen meikkiin!

Step 2

Seuraavaksi levitä silmien alle hieman peitevoidetta ja häivytä se tasaiseksi. Valikoimastamme löytyy Revlonin Colorstay Concealer, joka on nestemäinen, pitkäkestoinen ja erittäin pigmenttinen peitevoide.

Vinkki: Parhaimman lopputuloksen saat, kun kastelet Real Techniques:n Miracle Mini Eraser Sponges – meikkisientä, puristat liian veden pois ja taputtelet peitevoiteen sen avulla.

Step 3

Ota seuraavaksi sivellin ja mineraalimeikkipohja. Levitä mineraalimeikkiä tasaisesti kaikkialle kasvoille, myös silmäluomille. Suosittelemme Lily Lolon Mineral Foundation mineraalimeikkiä, koska sillä saa helposti tasaisen ja heleän ihon. Mineraalimeikki tuntuu kevyeltä iholla ja antaa ihon hengittää. Kaikki Lily Lolon tuotteet sopivat erinomaisesti vaalealle suomalaiselle iholle.

Lily Lolo Mineral Foundation -mineraalimeikki (20,90€)

Step 4

Lisää kasvoille hieman poskipunaa. Viljan lemppari on Lily Lolon Pressed Blush -mattaposkipunat. Niissä on ihania sävyjä ja ne ovat erittäin pigmenttisiä. Jos haluat vain hieman väriä kasvoille niin persikkainen sävy Life’s a Peach tuo juuri sopivasti hohtoa kasvoillesi. Jos tykkäät enemmän ruusuisen värisestä poskipunasta niin kannattaa kokeilla Coming Up Roses -sävyä!

Lily Lolo Pressed Blush -mattaposkipuna – Coming Up Roses (12,90€)

Step 5

Seuraavaksi on vuorossa kulmat. Kulmakarvat kehystävät kasvoja ja niiden meikkaamisessa kannattaa tähdätä luonnolliseen ja tasapainoiseen lopputulokseen. Aloita harjaamalla kulmat alkuosasta ylöspäin. Seuraavaksi voit täyttää ne joko kulmakynällä tai puuterimaisella kulmavärillä. Voit lopuksi harjata kevyesti kulmat uudestaan, jolloin saat pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Lily Lololta löytyy erinomainen paketti kulmien muotoiluun.

Step 6

Siirry seuraavaksi silmiin. Levitä luomivakoon vaaleanruskeaa häivytysluomiväriä. Taivuta ripset ja levitä ripsiväriä ylä- ja alaripsiin.

Vinkki! Voit myös käyttää aurinkopuuteria luomivärin sijaan. Esimerkiksi Lily Lolo Pressed Bronzer Aurinkopuuteri sävy Miami Beach on helposti levittyvä ja mattasävyinen.

Step7

Laita lopuksi huulipunaa huuliin. Näin alkusyksynä voi käyttää lämpimiä ja syviä sävyjä. Kokeile esimerkiksi Revlonin Ultra HD Matte Lipcoloria sävyssä Addiction! Revlonin mattahuulipunat ovat super pysyviä ja helppoja levittää. Vaikka kyseessä on mattahuulipuna, niin se ei kuitenkaan jätä huulia kuiviksi, kuten monet muut tuotteet. Tämä on luottopuna niin arkeen kuin juhlaankin!

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor (15,00€)

Ja näin viimeistelty mutta heleä arkilook on valmis!

Nämä vinkin on koottu meikkitaiteilija Vilja Vuolteen Parhaat Piirteesi -meikkaajan käsikirjasta. Jos haluat lukea lisää Viljan ajatuksista ja vinkeistä meikkaukseen liittyen kannattaa suunnata Wonda.fi Kauneuskauppaan ja napata sieltä itsellesi oma kirja! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.